Team

Ons team van proffessionals staat altijd voor jullie klaar. Geen klus is te gek. Gezamenlijk komen we tot een uiterst fraai eindresultaat Het is belangrijk voor ons dat we goed op elkaar ingespeeld zijn zodat de wensen van d klant bekend zijn in het team en centraal staan. Onze creativiteit zorgt ervoor dat we overal wel een oplossing voor vinden. Door de kwaliteitscontrole van elke medewerker individueel spreken we elkaar aan op onze basis elementen zoals wij die doorgeven aan de volgende collega. Zonder strakke muur komt er geen tegel aan de wand. Er wordt pas geschilderd als de gestuukte wanden droog en glad zijn. Het leuks is dat je werk nadien wordt vastgelegd en op onze site wordt geplaatst zodat je altijd een leuke review kunt achterlaten wat ons natuurlijk enorm helpt. Wij zijn trots op elk werk wat we afleveren. Enkel fijn als de klant er ook zo over denkt. 

 

Mochten er dan toch klachten zijn. Dan handelen we die met respect af en zorgen dat uw stulpje weer in orde is. Schade is enkel aan het huis en kan altijd gerepareerd worden. Ons doel is altijd 100% tevredenheid. Dit houd dus in dat er ook op de bijkomende zaken en problemen worden gelet. Vertrouwen dat alles in orde komt is voor een al stressvolle verbouwing of verhuizing en erg fijn gevoel. We proberen ten alle tijden aan de redelijke verwachtingen te voldoen zodat men geen zorgen heeft over het uiteindelijk resultaat. 

Vacature. Wil jij ook ons team versterken?

We zijn op zoek naar ervaren tegelzetters, monteurs, slopers, electro monteurs en andere ZZP’ers. We bieden een goede en veilige werkomgeving en werken met een no nonsense policy. We doen het goed, stevig, recht, met de juiste materialen en netjes afgewerkt of we doen het niet. Ben je ook die professional die voor het beste eindresultaat gaat?  Dan zijn we zeker geïnteresseerd in om jou als vakman in te huren. 

Neem contact op

Ben je van meerder markten thuis? Heb jij twee rechter handen? Leer je snel en vind je bouwen en verbouwen leuk? Ben je die duizendpoot die onze vakmannen kunnen ondersteunen? Denk je aan een carrière in de bouw? We zoeken beginnende en aanstormende vaklieden tussen de 18 en 23 jaar. Bezig zijn met een ‘bouw’ opleiding (timmerman, elektricien etc.) is altijd een pré. Dan zijn wij op zoek naar jou in vast verband. Groei je met ons mee?

Stuur je CV