Video’s diverse projecten

Badkamer, WC en Keuken in Bilthoven

Image

Badkamer, WC en Keuken in Bilthoven


Luxe badkamer in Lelystad

Image

Dit is een badkamer waar we erg blij mee waren. Veel ruimte en licht waardoor het erg makkelijke was een lichte open sfeer te creëren waar onze klanten ook naar gevraagd hadden. Blij te zien dat er veel ramen waren waar naasten buren of anderen omwonende niet naar binnen konden kijken. Waardoor het niet nodig was alles te blinderen. Het mooiste resultaat bereik je altijd met natuurlicht als je veel van buiten houd.


Luxe badkamer in Lelystad

Image

Over smaak valt niet te twisten. Dat is zeker een feit. Bij deze badkamer werkten we met heel bijzonder tegels in de douche hoek. Onze opdrachtgevers hadden een specifieke wens qua uitstraling. Het moest een badkamer zijn naar eigen smaak en inrichting. Het eind resultaat was fantastisch.


Luxe badkamer in Lelystad

Hier is gebruik gemaakt van grote tegels icm antraciet en hout. De grijstinten in de keuken zorgen ervoor dat de keuken goed naar voren komt en niet wegvalt tegen het wit van de muren. De kasten van de keuken zijn extra verhoogd icm een lage plint en een verlengd werkblad diepte van 10cm. Een groot werk oppervlak met voldoende ruimte voor het apparatuur. Een zitbad in de badkamer is gebruikt om de ruimte die overbleef in de hoek.