Portfolio

WAT KAN HRG BOUW VOOR U BETEKENEN

HRG Bouw specialiseert zich in volledige interieur renovaties. De opdrachten variëren van het renoveren van badkamer, toilet of keuken, het uitvoeren van schilder of stucwerk, wanden zetten, verlaagde plafonds maken, elektra werkzaamheden en installatiewerkzaamheden. Ook voor advies en ontwerp bent u bij HRG Bouw aan het juiste adres.

Doordat ik zowel op de werkvloer als op kantoor heb gewerkt heb ik de ervaring, het inzicht en de technische knowhow in huis om u volledig van dienst te zijn.

Kortom, het totale aanbod van A tot Z!


Video’s van ons werk


Keukens

Door de complete keuken plaatsing aan ons over te laten wordt ook het leidingwerk en elektra gedaan. Een groot voordeel om één aanspreekpunt te hebben die leidingwerk, plaatsing en afwerking coördineert. 

Lees meer over keukens plaatsen


Badkamers

Onze specialiteit en passie is het bouwen en verbouwen van badkamers. Ons tegelwerk en de afwerking is van hoge kwaliteit. Wij hebben jaren lange ervaring met het verbouwen en renoveren. We gebruiken enkel top merken en hebben ervaren tegelzetters die altijd gaan voor een mooi eindresultaat. 

Lees meer over badkamers


Verbouwing & Renovaties

Een algemene verbouwing komt steeds vaker voor. Men wil niet te lang in het stof zitten en we merken dat onze aanvragen ook hier sterk stijgen. Onze stukadoors leveren een strak resultaat. Onze schilder maakt het af met goede kwaliteit verf en is razendsnel. Je zult verstelt staan wat voor resultaat echt vakmanschap kan bieden. 

Lees meer over verbouwing & renovaties


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *