Een gedurfde Mozaïek badkamer

0 Comments

Over smaak valt niet te twisten. Dat is zeker een feit. Bij deze badkamer werkten we met heel bijzonder tegels in de douche hoek. Onze opdrachtgevers hadden een specifieke wens qua uitstraling. Het moest een badkamer zijn naar eigen smaak en inrichting. Het eind resultaat was fantastisch.

We hebben de vloer met vloerverwarming voorzien. De wasmachine en droger moesten op een aparte groep en netjes verwerkt in het geheel. Ze wilden graag ook de optie om met meer privacy het toilet te gebruiken en kozen voor een mat glazen scheidingsdeur en wand tussen douche en wc. Om de badkamer ruim en open te houden is er gekozen voor een glazen douchewand. In combinatie met de fraaie stortdouche en sierlijke drainage is de douche en waar genot om naar te kijken. Strakke lijnen rust, met een drukke achtergrond is een mooie combinatie. 

Deze badkamer was voor ons een genot om aan te werken. Er is veel op de details gelet en gezorgd dat alle lijnen kloppend strak lopen. Mooie spots in het plafon door deze te verlagen zodat we ook alle het afzuig apparaten netjes konden verwerken in het plafon. 

Categories:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *