Badkamer, Toilet en Keuken in Amersfoort

0 Comments

In Amersfoort mochten we een groot project doen. Badkamer, keuken, wc en een extra kamer op de bovenste verdieping is door ons bij gebouwd. Het geheel is een moderne antraciet geheel. Er zijn hierbij veel grijstinten gebruikt. Met name de keuze voor de keuken deze te laten afsteken met een licht grijze tint is een fraai gezicht. Hierdoor voorkom je dat de keuken er erg klinisch uitziet met al het wit. 

De keuken hebben we volledig zelf geplaatst waardoor leiding werk op de juiste plek zit en electra op de juiste plek. Niemand wil een stopcontact ter hoogte van de kraan. De INVENTUM kraan was voorzien van een 7L cooker systeem. Direct heet water uit de kraan. Ook de warme kraan was zodanig aangesloten dat de cooker automatisch water mengde voor juiste temperatuur. Nooit meer wachten op de water temperatuur van de ketel van boven. 

De badkamer is een hele klus geweest. Er moest een hoop gedacht en getekend worden gezien we te maken hadden met wat vreemde hoeken. Uiteindelijk is er gekozen om een klein bad te plaatsen voor de kinderen die precies in de hoek waar de radiator stond paste. Met vloerverwarming was de warmte ook snel opgelost. Gezien we net 50cm te kort kwamen. Hebben we besloten de muur 50cm te verplaatsen en de stortbak van de WC in de muur te verwerken. Hierdoor kwam er een flinke doorloop vrij en kon men prima bewegen als de drukte in de morgen met tandenpoetsen start. 

Door gebruik te maken van grote tegels geeft het een moderne tijdloze uitstraling. Het antraciet en eiken hout maakt de badkamer wat warmer en breekt de witte achtergrond. Uiteraard is de spiegel voorzien van een warmte element met aansluiting verwerkt in de muur zodat je niet de aansluiting kan zien. Een fraaie afwerking. 

Op zolder mochten we een scheidingswand en verlaagd plafond plaatsen zodat de bovenste verdieping een gesloten kamer kreeg. De overgebleven ruimte zou worden ingericht als kantoor. 

Categories:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *